HÖGLANDETS KOMPRESSORSERVICE

Kontakta oss – vi står alltid redo!

Vi jobbar i hela södra Sverige. Vårt huvudkontor och lager finns i nya lokaler i centrala Nässjö och vi har även servicecenter i Hillerstorp och i Ryssby utanför Ljungby.

Vi finns alltid där för dig, så tveka inte att kontakta oss om du har frågor om en nyprojektering eller befintlig anläggning. Och självklart ställer vi upp direkt om det händer något oförutsett!

Kontaktuppgifter

Besöksadress: Bockängsgatan 5
Postadress: 
Box 229, 571 38 Nässjö
Tel: 0380-188 60
Mail: info@hkservice.se

Journummer

MEDARBETARE

Vi bryr oss!

Vi är ett sammansvetsat team som brinner för att göra din jobbvardag enklare och effektivare. Alla våra medarbetare är specialister med lång erfarenhet av att arbeta med just tryckluftskompressorer. Med vårt gäng i ryggen kan du vara säker på att din anläggning är  optimerad för en effektiv och bekymmersfri produktion.

HÖGLANDETS KOMPRESSORSERVICE

Tryckluftsspecialist – ett framtidsjobb!

Tryckluftsanläggningen är strategiskt viktig i framtidens supereffektiva produktions-anläggningar.

Hos Höglandets kompressorservice får du utvecklas långsiktigt i en spännande bransch. Om du går en utbildning är du varmt välkommen att söka praktik eller en traineetjänst hos oss. Då får du jobba tillsammans med våra erfarna servicetekniker som, om vi får säga det själva, hör till Sveriges vassaste.

I vårt företag har vi högt i tak och en generös inställning som innebär att alla ställer upp för varandra. Arbetsmiljön är också något extra: i våra nybyggda lokaler finns avancerade tekniklabb, kontor, mötesrum och fräscha personalytor med mycket hemkänsla. Och ingen vill missa vår gemensamma fredagsfrukost… Det är lätt att trivas på Höglandets kompressorservice!

Är du vår nya servicetekniker eller vill du praktisera hos oss? Mejla mig