HÖGLANDETS KOMPRESSORSERVICE

Gardner Denver 

Gardner Denver erbjuder kostnadseffektiva lösningar och innovativa produkter för bland annat trycklufts- och vakuumteknik.

Garden Denver erbjuder kostnadseffektiva lösningar och innovativa produkter för bland annat trycklufts- och vakuumteknik. Idag är Gardner Denver en trygg samt pålitlig partner till en rad olika distributörer som i sin tur levererar tryckluftteknik och lösningar runtom i världen. Det hela tog sin början i Quincy, Illinois, USA, vid Mississippiflodens strand och idag besitter de ett och ett halvt sekels erfarenhet av branschen och ni hittar deras produkter och lösningar inom branscher så som industri-, energi- och medicinteknikindustrin. Med kontor som sträcker sig över hela världen och genom utbildade och auktoriserade lokala distributörer erbjuder Gardner Denver ett brett utbud av produkter samt service och teknisk support. De arbetar bland annat mot målet att vara branschens förstahandsval samtidigt som de lägger stort fokus och resurser på att utveckla lösningar och produkter.

Produkter och tillbehör från Gardner Denver 

Det räcker inte bara med ett bra tryckluftssystem utan systemet behöver även rätt tillbehör och service för att systemet ska fungera i er process. Genom att se till så ni använder märkets egna tillbehör och anlitar auktoriserade servicetekniker kommer ni förlänga er investering och er Gardner Denver lösning kommer hålla i många år och även kunna bidra till en effektivare process. 

Ett av våra märken 

Gardner Denver är ett av våra branschmärken som vi på HK-service har valt att arbeta med och är därmed en av deras auktoriserade distributörer i Sverige. Vi på HK- service ha över 40 års erfarenhet inom branschen och med huvudkontor i Nässjö och med servicecenter i Hillestorp och Ryssby är vi verksamma i hela södra Sverige. Så tveka inte på att höra av er till oss om ni behöver service eller har frågor om er produkter och maskiner från Gardner Denver 

Kontakta oss

Vill ni veta mer om Gardner Denver eller har specifika frågor om hur vi arbetar med deras produkter kan ni alltid ta kontakt med oss. Telefonnummer och mejladress hittar du här på vår hemsida. Vi finns alltid där för dig och tillsammans med Gardner Denver i kombination med vår kunskap kan vi göra ert jobb inte enbart enklare utan även effektivare.

Malin Annerhult

VD / Försäljning

+(46)70-768 72 94
Skicka e-post

Här kan du bläddra i vår broschyr.