Menu
JOURNUMMER
070-327 07 58
SKICKA E-POST
info@hkservice.se

  Vi söker servicetekniker till Nässjö

  Vi söker servicetekniker till Nässjö

  Höglandets Kompressorservice söker en servicetekniker till vårt team.  Arbetet innebär både förebyggande underhåll och reparationer av tryckluftskompressorer och utförs alltid på plats hos våra kunder - som finns över hela Småland. Hos oss får du ett utvecklande arbete som innebär mycket problemlösning och tekniska utmaningar. Störst fokus ligger på kompressorer men vi underhåller även tryckluftstorkar och annan luftbehandlingsutrustning. Som medarbetare på Höglandets Kompressorservice ingår du i ett serviceteam med 5 tekniker.

   

  Vi söker dig som har erfarenhet av mekanik, elektroniskt servicearbete och felsökning på maskinell utrustning. Har du kunskap och/eller erfarenhet inom tryckluft och kompressorer är det så klart meriterande. Du är van att arbeta självständigt och gillar kundkontakt. För oss är det viktigt att du som person passar in i arbetsgruppen.

   

  Höglandets Kompressorservice har sålt, installerat och servat kompressorer i över 40 år. Vi är specialiserade på tryckluft och har kompetensen och resurserna att ta helhetsansvar för våra kunders anläggningar. Vi är ett företag med hög servicegrad med ett genuint engagemang för våra kunders verksamhet. Vill du bli en del i vårt team?

   

  Följande kvalifikationer är ett krav:

  • B-körkort
  • Erfarenhet inom något av områdena mekanik, el, elektronik, fordonsteknik eller motsvarande.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska.

   

  Så söker du tjänsten

  Skicka e-post till jeanette@hkservice.se

  med ett personligt brev och cv senast den 30 juni 2019.